Als BFF’s kunnen wij uuuuren kletsen over alles wat we meemaken in ons leven. De tijd vliegt voorbij en met alles wat we meemaken (een heleeeeboel dus) vergeten wij (vooral Dee) zo nu en dan wel eens iets. Opeens dachten we hoe leuk is het om ons eigen digitale dagboek bij te houden, zodat we altijd terug kunnen blikken en dit kunnen delen met degenen die hiervoor openstaan.

Ook zijn we beiden gek op instagram en we vinden het super inspirerend om toffe accounts van Power vrouwen te bekijken. Zelf doen we ook ons best om een blik in ons leven te geven door picca’s te delen. Maar wat is nou het leven achter die foto’s? Waar strugglen die vrouwen mee, wat zijn de minder leuke momenten (lees ellendeee) in hun leven en waar worden ze echt happy van? Zelf kunnen wij dat niet altijd ontdekken bij zo’n foto en wij laten dat zelf ook niet zien. The more perfect the better is het credo van instagram en wij doen daar zelf net zo hard aan mee met onze fake it till we make it attitude. Toch zie je dat de behoefte daar is en dat mensen soms hele verhalen droppen bij hun caption en dat dat juist zo leuk is om te lezen. Zo leer je iemand een beetje kennen en kun je verbinden door herkenning of omdat het gewoon cool is.

En hoe tof zou het zijn om taboe’s te doorbreken door ook die ellende zo nu en dan te delen en dan vooral hoe we hiermee dealen. Voor ons zijn vrouwen die dat doen een enorme inspiratiebron en het helpt ons ook om te weten dat we niet de enige zijn die hiermee moeten dealen. Wij geloven er beide sterk in dat vrouwen elkaar zouden moeten helpen om verder te komen in het leven, simpelweg door te delen. Wij hopen dat als 2 vrouwen/BFF’s met deze blog te kunnen doen.

Blog2Inspire is een langgekoesterde wens die vandaag op 01-01-2018 eindelijk in vervulling gaan en Boy ohh Boy wat zijn wij Exciteddd 2 Share :)!!

Author

Write A Comment