Who doesn’t Love Good Food? Lekker uiteten doen Ow en ik vaker dan niet, zeg maar gerust iedere week! We vinden het vooral fijn om heerlijke restaurantjes in onze prachtige hoofdstad uit te proberen. Het aanbod is groots en in de stad heeft alles net even wat meer ambiance. Wanneer ik met vrienden afspreek dan is uiteten vaak ook onze nummer 1 keuze! Heerlijk bijkletsen onder het genot van heerlijke gerechtjes en een lekker wijntje, sounds like Heaven to me!!

Joy en Dais, mijn lieve vriendinnen, zijn net zo gek als ik op lekker eten en de laatste x dat we zijn gaan eten was bij Joya op de Spuistraat in Amsterdam. Ladiesss het is tijd voor een nieuwe dinner date, cause it’s been too long! Note to self & voor jullie Babes! Anyhow Joya is super goed bereikbaar met zowel de auto als OV. De reden dat ik graag bij Joya wilde gaan eten heeft alles te maken met de prachtige vrouw achter dit geweldige concept Jeabby. Ik heb haar vroeger via een andere vriendin leren kennen, die samen met haar op de hotelschool zat. Jeab heeft naar mijn mening haar strepen dik verdiend en is een begrip in de Amsterdamse Horeca Wereld! Voor Joya heeft ze velen malen samengewerkt met Casper Reinders (eigenaar van o.a. de Jimmy Woo). Ze heeft namelijk voor de Tao Group het management opgepakt voor meerdere bekende zaken in Amsterdam, zoals Vuong, Ludwig, Chow, Woo Bros en het fijne Bo Nam. Na dit 14 jaar gedaan te hebben was het tijd voor een nieuwe uitdaging en is ze een zakenpartner geworden van Serge Rijn en Casper Reinders.

Als Jeab iets doet dan doet ze het goed en als je de insta stories van Joya bekijkt zit het Never nooit NIET vol! Onze ervaring was super goed!! Joya heeft een shared dining principe, waardoor je samen met je gezelschap vele gerechtjes van de kaart kunt proeven! I love shared dining! Ik ben te nieuwsgierig en wil het liefst alles proberen en proeven! Dat hebben we bij Joya ook gedaan en wat een mega succes was dit! Bij Joya serveren ze de meest heerlijke Aziatische gerechtjes die op een klassieke Franse manier zijn bereidt. Finger Licking Good kan ik jullie vertellen!! Hieronder een paar Food Pics van de gerechtjes die wij hebben gedeeld.

Tuna Tartare + Delicious Cocktail
Lovely Oysters <3 Zo lkkr Deze!!
Tom Kha Seafood Soup, aanrader!
Shared Fine Dining, gezelliger wordt het niet :)!

Uiteraard kun je bij deze gerechtjes ook een heerlijke wijntje, of een fles of 2 zoals wij hebben gedaan, kiezen van de prachtige wijnkaart die speciaal zijn geselecteerd voor bij deze heerlijke Asian dishes. Wat ook super tof is om te weten is dat je ook heerlijk een cocktailtje kunt drinken aan de bar, want na een bepaalde tijd gaat de muziek lekker wat harder aan en wordt er een klein feestje gevierd. Ideaal voor het uitgaan in het bruisende nachtleven van Amsterdam. Het interieur van deze prachtige tent kan ik ook niet onbesproken laten, want het oog wil ook wat en daarvoor zie je hieronder een kleine impressie van hoe het eruit ziet.

Jeabby wat een geweldige Power Vrouw ben jij! Bedankt voor deze geweldige ervaring, je warme gastvrijheid en het heerlijke eten. Wij komen snel weer terug en wensen je heel veel suc6 met Joya toe!!

Willen jullie up to date blijven? Check dan hier hun Instagram!

Author

1 Comment

Write A Comment