Goodmorning on this cold cold Mondayyyy,

Vlinders in je buik, of dit nou van de liefde is, van gezonde spanning voor leuke nieuwe dingen of een beetje van beide!! Wat is dit toch een heerlijk gevoel. Een goed gevoel om deze week mee te beginnen als je het ons vraagt. We zijn nu bijna twee maanden bezig met Blog2Inspire en nog elke dag worden we er blij van. De afgelopen twee maanden hebben we naast de huidige opzet van de blog, ook weer veel nieuwe ideeën gekregen en inmiddels ook al een beetje uitgewerkt. DUSS….

Wij hebben vlinders in onze buik!! Vlinders vanuit liefde voor het delen en van gezonde spanning omdat we het een en ander gaan veranderen op Blog2Inspire. Hier alvast een klein tipje van de sluier. Vanaf volgende week maandag gieten we de Daily Inspiration in een heeel heeell nieuw & ander jasje…

So stay tuned!!

XOXO Dee & Joy

Author

Write A Comment