Aardig zijn tegen onaardige mensen, beetje onnatuurlijk voor de meeste van ons misschien! WE zijn inmmers eerder geneigd om anderen te behandelen zoals ze ons behandelen! Echter is het wel waar, zij hebben het waarschijnlijk het meeste nodig. Want laten we eerlijk zijn, als we niet lekker in ons vel zitten of een MEGA shitty day achter de rug hebben zijn we onaardiger tegen andere dan wanneer we ons kip lekker voelen en vol energie uit een te gekke dag komen gelopen!

En hoe fijn is het om aardig te zijn tegen anderen en daarmee dicht bij jezelf te blijven en jou actie/reactie niet van die ander af te laten hangen. Je hebt nou eenmaal alleen maar invloed op je eigen handelen en niet op dat van een ander.

Dus doe die ander, die het heel goed kan gebruiken maar ook jezelf vooral een plezier… En wees aardig voor jezelf en alle mensen om je heen, of dit nou je gezin is of een vreemde op straat.

XOXO Dee & Joy

Author

1 Comment

Write A Comment