Goedemorgen lieve allemaal,

Om ergens te komen zul je aan de bak moeten, of dit nou het behalen van een opleiding is, een eigen huisje kunnen hebben, die ene leuke baan, die toffe onvoorwaardelijke vriendschap of de liefde van je leven. It’s all hard work!! Op social media doen we allemaal mee aan het picture perfect concept en posten we masaal de leukste en mooiste foto’s van alle gave momenten in ons leven. Waardoor we gezamenlijk ook het idee wekken dat het allemaal maar aan komt waaien, dat die andere moeders het veel makkelijker af gaat, dat we gewoon simpel geluk hebben of dat het leven allemaal alleen maar leuk is.

Nou ook hier is het niet altijd alleen maar leuk en is het gewoon snoei hard werken geblazen. Of het nou gaat om onze drukke en verantwoordelijke banen, de blog, vriendschappen, gezin, huishouden of de liefde.  Het is gewoon hard werken, maar is hier iets mis mee? Wij denken van niet want als je ergens hard voor werkt en het loopt gesmeerd of het levert je die te gekke kans op.. Dan krijg je er zo enorm veel energie en liefde voor terug!

WE love it, dus niet lullen maar poetsen. Niets gaat vanzelf, maar alles is mogelijk!

XOXO Dee & Joy

Author

Write A Comment