Life isn’t perfect, but your outfit can be!!

I L💖VE FASHION en vind het heerlijk om hiermee bezig te zijn. Dope outjes
gecombineerd met de meest coole accessoires als shoes & bags,
that’s what Fashion Friday is all about!

Vandaag is het alweer tijd voor de tweede FASHION FRIDAY by BLOG2INSPIRE. Time Flies When You’re Having FUN !! Ik heb een grote Passion 4 Fashion en daarom is het ook niet zo gek dat ik geregeld Shop & toen dacht ik why not share wat ik gekocht hebben en hoe ik dit style. Zelf geniet ik van alle mooie vrouwen op Instagram die dezelfde passie delen en haal hier zelf ontzettend veel inspiratie uit! Vandaag twee Eyecatchers in de vorm van een lekker gestreept jurkje gecombineerd met een toffe Metallic Cross Body Bag. De Thigh High Split gecombineerd met de Overknee boots SPICES UP the outfit Real Good! Een stoer leren Bikerjack maakt deze look helemaal af!

Bekijk en shop alle items van deze look hieronder!Striped Dress __ Zara
Bikerjack __ Zara
Overknee Boots __ EGO Official
Bag __ Zara
Lace-Up Choker__ Sayila Sieraden

 

 

 

Author

1 Comment

Write A Comment