Life isn’t perfect, but your outfit can be!!
I
L💖VE FASHION en vind het heerlijk om hiermee bezig te zijn. Dope outjes
gecombineerd met de meest coole accessoires als shoes & bags,
that’s what Fashion Friday is all about!

Today’s Outfit is heerlijk luchtig en ideaal voor een mooie zomerse dag! De overgooier kan trouwens ook gedragen worden met een leuke skins jeans eronder en een paar toffe laarsjes. Don’t you just love it als je met een item als deze alle kanten op kan. Hier draag ikeen mooie bruine rib top onder de jurk, maar voor some sexyness kan er ook alleen een mooie kanten beha onder gedragen worden die gezien mag worden. Paar gouden oorringen, een dope bovenarm armband, een paar rieten plateau sandalen en tas en Good 2 Go!

Bekijk en shop alle items hieronder!

Top_Zara
Overgooier_Zara
Zonnebril_Zara
Tas_Zara
Sandalen_Zara

Author

Write A Comment