Vorige week donderdag 10 mei was ik jarig en heb ik de mooie leeftijd van 33 mogen aantikken. Sh*tttt wat gaat de tijd snel en dan ben ik nog geeneens Mama, want dan ga je aan je kind zien hoe hard de jaren voorbij vliegen. Anyhow ik heb totaal geen moeite met ouder worden, sterker nog ik zie iedere dag als een Blessing en ik leef de volgende woorden:

You will never be Happy & you will never be Whole until you see the Beauty into growing old (India Arie)

Wat ik bewust heb besloten is dat ik op mijn verjaardag wilde genieten en daarom heb ik ervoor gekozen om even volledig te Unpluggen die dag. Mijn telefoon heb ik zoveel mogelijk weggelegd en ik ben samen met de Hubs lekker Amsterdam ingegaan. Ik heb het ook nog niet gevierd met familie en vrienden en de voornaamste reden daarvoor is dat Owen een maand voor zijn werk naar the US of A is vertrokken. Des te meer reden voor een dagje Q-Time samen en wat hebben we genoten. Lekker de toerist uitgehangen in onze lievelingsstad XXX en some Good Food om de dag mee te eindigen. De day after hebben we het mooiste kado ever mogen ontvangen. Mooie herinneringen die ook nog eens door middel van foto’s zijn vastgelegd. Enjoy the PLOG!

Wakker worden naast deze man is een kado op zich!
Super verwend !!
Birthday Suit!! A little Glitter on a Girls Birthday can’t hurt nobody
Posing with the Gift <3!
Toeristen Kiekje bij de Amsterdamse Grachten. Goshhh Love this City <3!
Lekker lunchen bij Bistro Berlage. Advocado tosti & bitterballen (my guilty pleasure)!
Got me some Pink Lemonade #loveit !
Dolby Cinema 🙂
Snelle Planga!! Ready 4 Avengers Infinity War!
Na de film lekker samen uit eten
Dinner @ The Duchess
Vooraf heerlijke gamba’s en Carpaccio van Aubergine
Het bevindt zich in het centrum, W Hotel, super mooie sfeer.
Als hoofdgerecht heerlijke risotto met 12 soorten paddestoelen, zeebaars & asperges.
Next Day onderweg naar het VU voor de 20 weken echo
Best Gift Ever ! Alles is goed met ons Boykie <3
Dat moet gevierd worden met lekker eten & gezelligheid @ de rollende keukens!

XOXO Dee

 

 

Author

Write A Comment