A decade of amazing Joy <3

Deze woensdag wil ik graag wat vriendschap wijsheid delen ter ere van Joy haar upcoming Birthday.

A True Friend is hard to find. They are rare and one of a kind. I don’t care I had only few. At least I have one of the best -> YOU!

Vandaag is het 16 mei en dat betekent dat Joy over 2 dagen bij The Dirty Thirty Club hoort 😜!! Eindelijk ben ik dan niet de enige dertiger meer hier!! Haha nee alle jokes aside 30 is toch een dingetje. En niet perse in de trant van Oh No nu ben ik 30 en ben ik oud, nee meer van een decade verder alweer. In 10 jaar tijd kan er zoveel gebeuren in een mensenleven en zo ook in die van Joy! Daarom heb ik besloten eens even terug te blikken om zo een ode aan mijn BFF te schrijven.

Op maar eens een paar bijzondere mijlpalen te benoemen in willekeurige volgorde: Ze heeft haar studie afgerond en is daarna in haar vakgebied gaan werken, ze heeft de liefde van haar leven ontmoet, ze heeft haar dierbare opa en oma verloren, ze is verhuisd binnen Amsterdam, haar scooter is meerdere malen gejat, velen maar dan echt many festivals bezocht, ze is gaan samenwonen in Almere of all places 😂, a lot of money is gespend aan kleding maar echt lotsss, vriendinnen verloren en nieuwe vriendschappen zijn ontstaan, Major veel Booz is er gezopen, mega veel sleepovers in haar appartement, wij hebben elkaar leren kennen, duizenden saoto’s geklapt @ Warung, de keuze gemaakt om in almere te blijven en daar een huis te bouwen, ze is zwanger geraakt en natuurlijk mama geworden van twee prachtige boykies!

Man oh man ik moet echt mijn brain goed kraken om na te denken wat er allemaal is gebeurd in die periode van 10 jaar tijd. Zoals Joy weet is dingen terughalen of onthouden niet mijn beste kwaliteit, maar ik denk in grote lijnen dat ik best aardig wat heb kunnen opsommen. Wat ik wel weet is dat ik f*cking grateful ben dat ik haar heb leren kennen en dat we samen velen mooie herinneringen hebben gemaakt. Door de jaren heen is onze vrienschap Rock Solid geworden en hebben we elkaar door dik en dun gesteund. Soms ontmoet je mensen in je leven en it just clicks en een dot is connected. Alsof dit echt onvermijdelijk was en onze paden moesten kruisen. Zij weet alles van mij en ik van haar, elkaars wandelende dagboeken dat is wat we zijn.

Ik gun iedereen een Joy in zijn of haar leven. Iemand waar je van op aan kunt als het er echt toe doet. Een echte vriend die je door dik en dun steunt en je altijd eerlijk de waarheid zal vertellen ook al doet het pijn. Een meid met een gouden hart die voor haar familie/vrienden door het vuur gaat en nooit opgeeft! Een mama die haar kids altijd op de eerste plek zet en keihard werkt om ze alles mee te geven wat ze in zich heeft. Een motivator om je er doorheen te trekken als je het zelf even niet meer ziet zitten. Iemand die samen met je lacht en huilt en waarvan je weet dat ze een moraal kompas bezit. Een liefdevol persoon die licht in je leven schijnt als het even donker is, maar ook als alles helder en licht is en dan net even die extra shine aanbrengt.

Naast alle serieuze sheize hebben we zo hard gelachen en zoveel dingen met elkaar meegemaakt! Het is ook echt aan de kapsels te zien, vooral aan die van Joy die een periode lang om de 2 maanden wat anders wilde, dat we waaay back gaan. Deze PLOG deel ik ter gelegenheid van haar Upcoming Birthday! On To Many More Babe!!

Wat waren we hier lekker uit! Festival Fanatics !!
Beach Babe op een welverdiende vakantie in Curacao! Look at her Banging Bodyyy!
Jordaanfestivalletje met deze Stunners!
Ready 4 Queen Bee in Antwerpen!
Afstudeer Dinner in the City XXX !! Happy Couple & Crazy Brother!
Latin Village part 1 of 100 !!
En Lossss !!
Crazy Nights in Amsterdam!
Gekke Bekken Mattie 4 Life !! Onderweg voor Oma’s ring.
Uit met de ladies in de van dijck !
Festival Season met deze babe is altijd awesome!
Nooit normaal kunnen doen!! Latin part 2
Fissa in Roffaaa!! Welke geen idee meer! 100 jaar terug aan de kwaliteit van de pic te zien!
Iets met drank & uitgaan..! Onze favoriete bezigheid in onze twintigerjaren!
Latin part 3
Een van onze vrijdag avondjes in de stad! Red Lips alluss!
Latin part .. ik ben de tel kwijt

Zoveel mooie herinneringen en ik ben so ready om er zoveel meer te maken met jou en de rest van onze geliefden! Soms besef je niet hoeveel je met elkaar hebt meegemaakt en hoe bijzonder het is om dit alles met elkaar te delen! Voor nu wil ik je alvast al het goeds, major veel Lobi en alle gezondheid toewensen. Liefs je BFF -> best friend 4-ever!

 

Author

1 Comment

  1. WoW wat mooi en wat herken ik mijn dochter in jouw verhaal 💝

Write A Comment