La Famiglia

Zoals velen misschien wel al weten heb ik familie in Italië wonen en is het een beetje mijn tweede thuis. Van kleins af aan bezoek ik regelmatig mijn familie daar en mijn oom en tante heb ik altijd als mijn tweede vader en moeder gezien. De band is altijd super hecht geweest en daarom vloog ik al vanaf mijn 7e levensjaar alleen naar mijn familie voor een vakantie van 4 weken. Uiteraard werd ik als klein meisje altijd goed begeleidt door de stewardessen en was de reis op zich al één groot avontuur met bezoeken aan de cockpit etc. Toen ik jong was namen mijn oom en tante mij mee naar de meest mooie plekjes in italië en toen ik ouder werd, wilde ik vooral ‘s avonds met mijn grote nicht en haar vrienden mee op stap. In de zomers heb je zoveel leuke activiteiten buiten en ik heb hier de meest mooie herinneringen op nagehouden. Toen ik richting de puberteit ging wilde ik vooral veel met mijn neef mee op stap. Die kreeg mij altijd wel de discotheken binnen en tot diep in de nacht hadden we de grootste lol. In de vroege ochtend nam hij me voor het slapen gaan mee naar de lokale bakker voor de meeste lekkere brioches. Onze band is toentertijd super hecht geworden en wat een avonturen heb ik daar samen met hun beleefd.

Mijn neef en ik toen we nog jong & always ready 2 party waren!

Ik was dan ook super enthousiast toen ik hoorde dat mijn lieve neef een leuke nieuwe vriendin had die uiteindelijk in verwachting is geraakt van een dochtertje! Mijn neef ging van party animal, ja hij is serieus wel 20 x op Ibiza geweest, naar papa! Wat een enorme mijlpaal die volgens hun beide bekroond zou moeten worden met een mooi huwelijk en op dezelfde dag de doop van hun dochtertje! Dubbel feest en dat in Toscane de streek waar zijn lieve vriendin Sara is geboren. De familie uit NL werd uitgenodigd en op 2 juni 2018 was het dan eindelijk zo ver!

Il Viaggio

Trouwen in Italie is toch net even anders dan trouwen in NL. Om die reden heb ik besloten om te gaan vloggen. Zo krijg je toch net even een betere indruk van de hele sfeer en setting dan door alleen een blog en foto’s. Ik ben heel enthousiast thuis begonnen en dat is al gauw verandert in een groot fiasco! Eenmaal aangekomen op Schiphol en al ready voor mijn shots in het vliegtuig, kwamen we er bij het inchecken al achter dat de vlucht vertraging had en dat van dezelfde vliegtuigmaatschappij er al 2 vluchten gecanceld waren! De paniek begon lichtelijk toe te slaan, maar in mijn hoofd probeerde ik mezelf te kalmeren en heb ik zoveel mogelijk informatie bij de grondstewardess proberen te achterhalen. Toch inchecken was onze enige optie en afwachten of deze vlucht dan wel zou gaan. Zo niet dan liepen we serieus risico om de volledige bruiloft/doop te gaan missen. We hebben vanaf 6 uur ‘s avonds tot 3 uur ‘s nachts moeten wachten en de vertraging was tot deze tijd iedere keer toegenomen. We hadden het allemaal gehad en toen we eindelijk mochten gaan boarden, werd de sluis ontkoppeld door de piloten en die weigerden naar Florence te vliegen. Daar zit je dan helemaal gebroken en zwaar verdrietig op Schiphol! We besloten te wachten op meer informatie en kregen te horen dat de vlucht een aantal uur later om half 11 in de ochtend zou vertrekken. Uiteindelijke is dat half 2 geworden, maar goed we zatten eindelijk in het vliegtuig en zo konden we toch op tijd voor de bruiloft zijn! Dit alles heeft ertoe geleidt dat ik volledig ben vergeten om dit vast te leggen voor de vlog en ben pas weer in Italië zelf gaan vloggen of zal ik zeggen filmen aangezien ik zelf niet of nauwelijks in beeld ben. Anyhow deze vlog houden jullie van me tegoed. Het zal dus geen traditionele vlog zijn waar ik zelf veel in beeld ben te zien, maar ik heb vooral veel materiaal van de omgeving en de plechtigheden en het feest zelf. Wel zijn er een mooie foto’s geschoten op de dag zelf door meerdere personen en ik er hier een aantal van uitgekozen om toch zo een beetje indruk van de dag te krijgen.

Ons uitzicht in Toscane

Il Matrimonio e Il Battesimo

The Happy Couple
De Doop!
Just Married!
Happy Moments

XOXO Dee

 

Author

1 Comment

Write A Comment