Life isn’t perfect, but your outfit can be!!
I
L💖VE FASHION en vind het heerlijk om hiermee bezig te zijn. Dope outjes
gecombineerd met de meest coole accessoires als shoes & bags,
that’s what Fashion Friday is all about!

Today’s Fashion Friday is all about de perfecte Festival Look! Alhoewel ik niet naar festivals kan gaan als Mommy 2 Be, ben ik wel gek op het samenstellen van het perfecte outje voor een festival. Al deze items kunnen ook gedragen worden bij totaal andere looks en daarom zijn ze nooit een waste of your money! Zo’n jeans shortje is een van de zomeritems die niet kan missen in je kast. Ideaal ook voor een dagje strand en dat geldt ook voor deze kimono. Zelf vind ik het heerlijk om zo’n luchtige kimono om me heen te slaan op een terrasje als het wat frisser wordt of to cover up a Little over je bikini. Win-Win naar mijn mening!

Bekijk en shop alle items hieronder!!

OOTD

Peplum Top Kant__Zara
Jeans Short Parels__Zara
Biker Boots__Zara
Kimono__Zara
Hoed__HM

 

 

Author

1 Comment

Write A Comment