Life isn’t perfect, but your outfit can be!!
I
L💖VE FASHION en vind het heerlijk om hiermee bezig te zijn. Dope outjes
gecombineerd met de meest coole accessoires als shoes & bags,
that’s what Fashion Friday is all about!

De outfit van vandaag is ideaal voor als het in de avond wat frisser wordt of voor wanneer je graag in de zomer een wat langere broek draagt. Zelf vind ik een linnen broek geweldig lekker zitten, zo lang het model en de kleur maar een beetje hedendaags is en niet zo’n witte linnen broek waar je ondergoed in doorschijnt! Dit model van de Zara is lekker baggy wat de outfit lekker stoer maakt! Een leuke ribtop of blouse in een mooie bruintint kleurt super goed bij de legergroene broek. Jeans jack voor in de avond en een leuke fanny pack om de look af te stylen.

Bekijk en shop alle items hieronder!

Ribtop_Zara
Linnen Broek_Zara
Denim Jack_Zara
Chloe Tas_Chloe

 

Author

1 Comment

Write A Comment