Lieve allemaal,

Enige weken geleden heb ik (Joy) al aangegeven dat ik een tijdje rust en pauzes zou nemen. 
Ik ben aan het uitzoeken waar het door komt dat ik ben waar ik nu ben en wil de komende tijd daar de tijd voor blijven nemen. Ik zelf, mijn gezin en vooral mijn lieve kinderen staan in dit proces voorop. Ik ben er voor nu achter gekomen dat ik niet alles kan doen wat ik deed, ik ben teveel bezig met allerlei zaken tegelijk. Dit is iets waar ik aan wil werken, so time for a change!

Ik heb daarom besloten met Blog2Inspire te stoppen. Een best verdrietige keuze want het was een me een waar genoegen om zo iets tofs samen met Dee neer te mogen zetten. Maar soms moet je keuzes maken en je prioriteiten opnieuw stellen en loslaten om te kunnen groeien. Op the gram blijf ik gewoon actief en doen wat ik altijd al deed, sharing life, alle mooie momenten maar ook de nodige REALTALK!

Ik ben super trots om aan te mogen geven dat ondanks mijn besluit Blog2inspire gewoon blijft bestaan! Het zal vanaf nu door Dee alleen gerund worden! Babe, thanks for always having my back and supporting me in every way! Dus blijf vooral lekker terugkomen voor alle mooie, heftige en bijzondere momenten die haar nog te wachten staan!!
Girl, you rock, I LOVE YOU!

Ondanks dat ik (Dee) het ook ontzettend jammer vind dat we ons originele idee (beide delen over ons leven en als vriendinnen samen) vanaf nu niet meer kunnen voortzetten, heb ik ontzettend veel bewondering en respect voor de keuze die Joy maakt voor haarzelf. Door dit proces heen heb ik haar altijd laten weten, dat wat ze ook kiest ik voor 100% achter haar keuze zal staan. Het idee van Blog2Inspire is onder andere om plezier te kunnen hebben in het delen van momenten uit ons leven. Het is een hobby vanuit het hart.

Nadat Joy haar keuze had gemaakt, was het aan mij om te bedenken wat ik nu wil. Heel intuïtief was mijn eerste reactie Blog2Inspire blijft bestaan. Ik ben erg trots op wat we samen hebben neergezet en zou dit graag voort willen zetten. Wellicht in de toekomst met een andere twist, maar dat zal de tijd uitwijzen. Het originele idee van alles willen delen naast de picture perfect momenten op insta wil ik blijven doen, net als het doorbreken van taboe’s en een platform bieden voor Power Vrouwen die delen om andere vrouwen te steunen en om elkaar verder te helpen in this thing called life!

Aangezien we beide hard hebben gewerkt aan de content, zal ik nu wel even de tijd moeten nemen om te kijken hoe ik dit precies alleen ga doen. Ik heb daar voor nu ook geen duidelijk antwoord op. Ikzelf zou binnenkort met verlof gaan en dus tijd voor mezelf nemen om even goed te kunnen genieten van mijn zwangerschap. Dat wil ik nog steeds gaan doen en zal dus eigen content plaatsen op de website wanneer mij dat lukt en dit ook aangeven via social media. Voor wat betreft de Mommy Monday wil ik dit graag voortzetten. Het is geweldig om een platform te kunnen bieden aan zoveel vrouwen met zoveel verschillende verhalen. Ik geniet zelf erg van deze categorie en zal alle dames die zich hiervoor hebben opgegeven zsm contacten over hoe nu verder de komende tijd.

Al met al wil ik Joy bedanken voor haar mooie verhalen op onze blog! Ik wens haar heel veel licht, liefde en kracht toe in deze moeilijke tijd!! En oh van ons samen gaan jullie nog genoeg voorbij zien komen op the Gramm ❤!!
Love you Babe!

XOXO Dee & Joy

Author

2 Comments

Write A Comment